Ga voor een job in het Viro-team

Ontdek hier alle vacatures

Maak kennis met Viro

Viro vzw is een groeiende sociale organisatie uit het Brugse voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid. We zetten in op vernieuwende en kwalitatieve dienstverlening, vanuit onze eigen, unieke visie:

nieuwsgierig naar jou
open voor jouw wensen
meebouwend aan jouw weg

in de wereld
positief, prikkelend en met goesting

Viro zijn we samen

Ontdek onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Het DNA van Viro vzw

Samen gaan we elke dag voor nog betere zorg en ondersteuning op vraag van onze cliënten. Daarvoor verleggen we voortdurend grenzen. Bouw jij graag mee aan de weg?

Een ruim aanbod met zorg en activiteiten op maat

Een vraag rond zorg of hulp? We zijn nieuwsgierig wat we kunnen betekenen. Viro vzw biedt verschillende vormen van zorg en begeleiding op acht locaties in en om Brugge. Van daaruit bouwen we samen met veel goesting mee aan een weg die cliënten op het lijf geschreven is. Zo veel als kan in de wereld vanuit de eigen sterktes; met de juiste zorg en ondersteuning waar dat nodig is.

Viro zijn we samen

Viro zijn we samen, binnen én buiten de grenzen van de organisatie. We werken samen met partners in en buiten de sector om cliënten nog beter te kunnen bijstaan. Vanuit onze locaties gaan we de wereld in en nemen we een actieve rol op in onze buurt, iets wat we ook doen met nieuwe projecten zoals 't Valkennest, het adolescentenhuis in locatie Ons Tehuis of de nieuwe locatie de Pastorie in het hart van Sint-Michiels.

Word deel van ons Viro-team

Viro zijn we samen: welke rol jij ook opneemt, jij bent onmisbaar om mee te bouwen aan de weg. We zijn nieuwsgierig om jou te leren kennen!

Versterk Viro als vrijwilliger

Jij kunt als vrijwilliger een grote meerwaarde betekenen voor onze cliënten, naast de professionele zorg die Viro voorziet. Heb je interesse? Laat het ons weten via vrijwilligers@virovzw.be!

Individueel

Een kappersbezoek, koffie gaan drinken, samen naar de bib gaan of mee wandelen en fietsen: jouw engagement zorgt ervoor dat een cliënt individueel kan genieten van een alledaags moment.

Vervoer

Onze cliënten gaan graag de wereld in, en daarin kun jij hen praktisch ondersteunen. Als het openbaar vervoer geen antwoord biedt, kun jij als vrijwilliger de mobiliteit van onze cliënten vergroten.

In groep

Ook in groep trekken we er graag op uit. Cliënten met een grote zorgvraag kunnen ook deelnemen dankzij jou als vrijwilliger. Of het nu iets eenmaligs activiteit is zoals een festival, fuif of sportwedstrijd of een wekelijkse activiteit met enkele cliënten: alles kan.

Viro vzw in cijfers

Trotse medewerkers 176
Aantal cliënten 337
Ontstaan in 1939 - fusie in 2018
Locaties 12

Viro vzw is actief op 12 locaties

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?